Valódi segítség fiatal pályakezdőknek

Valódi segítség fiatal pályakezdőknek címmel jelent meg cikk programunkról a Hr portálon

SCOLA nemzetközi találkozó

A SCOLA partnerség a 5. nemzetközi találkozóját 2017. április 24-25-én tartottuk Amersfoortban, a holland partner szervezésében.

Rajtvonal a hídon - program fiataloknak

Különböző okból támogatást igénylő 16-29 év közötti fiataloknak nyújtunk elhelyezkedést elősegítő szolgáltatásokat a munka világába való sikeres belépésük érdekében.

Karácsonyi vacsora

2016-ban ismét megrendezésre került év végi karácsonyi vacsoránk.

Kompetenciafejlesztés

„Szakképzésben dolgozó pedagógusok kompetencia fejlesztése a diákok sikeres munkaerő-piaci belépésének elősegítése érdekében”

Új irodába költöztünk

ÚJ IRODÁBA KÖLTÖZTÜNK változatlan címen az FHB Bank és az MKB Bank között a földszintre. Új irodánkban, kényelmesebb és modernebb környezetben várjuk kedves partnereinket és az álláskeresőket szolgáltatásainkkal.

Társadalmi megtérülés

Érdekes munkában vettünk részt az IFUA Nonprofit partnerrel a Velux Alapítvány megbízásából. Azt vizsgáltuk, hogy a foglalkoztatási aktivitásunk esetében milyen arányú társadalmi megtérülés mutatható ki.

Érd Tv - PÁRBESZÉD műsorában

Kóródi Edit szakmai igazgatóval készült interjút láthatták a nézők az Érd Tv Párbeszéd című műsorában 2015. DECEMBER 04.-én

Nemzetközi projektindító konferencia

Sikeresen elindult a Napra Forgó Nonprofit Kft. SCOLA projektje

HQVET ERASMUS+ 5. nemzetközi találkozó

A Napra Forgó Nonprofit Kft. szervezésében 2015 Szeptember 24-25. között zajlik a HQVET ERASMUS+ partnerségi projekt 5. nemzetközi találkozója.


Hírarchívum

© 2015 Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Navigáció