A jövőnk a tét

Idén a „Magyar Fenntarthatósági Csúcs” konferencia fókuszában az esélyegyenlőtlenség globális és magyarországi problémája állt, ahol Aranyosi Imre, a Napra-Forgó Közhasznú Kft. ügyvezetője is a felkért előadók között szerepelt.

2017. szeptemberében új tevékenységgel bővült a Napra Forgó.

Smart Sweetie márkanév alatt cukormentes édességek gyártását kezdtük el. A műhelyben olyan finomságok készülnek, amelyeket cukorbetegeket is következmények nélkül fogyaszthatnak, és az alapanyagainak köszönhetően az ízekben sem kell megalkudni.

A Scola projektünk záró rendezvényére szeptember 18-án és 19-én került sor, Budapesten és Érden

A Scola projektünk záró rendezvényére szeptember 18-án és 19-én került sor, Budapesten és Érden. A partnerintézmények képviselői a Magyar Földrajzi Múzeumba, a Napra Forgó irodájába, valamint a Kós szakképző iskolába is ellátogattak.

Valódi segítség fiatal pályakezdőknek

Valódi segítség fiatal pályakezdőknek címmel jelent meg cikk programunkról a Hr portálon

SCOLA nemzetközi találkozó

A SCOLA partnerség a 5. nemzetközi találkozóját 2017. április 24-25-én tartottuk Amersfoortban, a holland partner szervezésében.

Rajtvonal a hídon - program fiataloknak

Különböző okból támogatást igénylő 16-29 év közötti fiataloknak nyújtunk elhelyezkedést elősegítő szolgáltatásokat a munka világába való sikeres belépésük érdekében.

Karácsonyi vacsora

2016-ban ismét megrendezésre került év végi karácsonyi vacsoránk.

Kompetenciafejlesztés

„Szakképzésben dolgozó pedagógusok kompetencia fejlesztése a diákok sikeres munkaerő-piaci belépésének elősegítése érdekében”

Új irodába költöztünk

ÚJ IRODÁBA KÖLTÖZTÜNK változatlan címen az FHB Bank és az MKB Bank között a földszintre. Új irodánkban, kényelmesebb és modernebb környezetben várjuk kedves partnereinket és az álláskeresőket szolgáltatásainkkal.

Társadalmi megtérülés

Érdekes munkában vettünk részt az IFUA Nonprofit partnerrel a Velux Alapítvány megbízásából. Azt vizsgáltuk, hogy a foglalkoztatási aktivitásunk esetében milyen arányú társadalmi megtérülés mutatható ki.


Hírarchívum

© 2015 Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Navigáció