Lezártuk az FSZK 2017 pályázatunkat

Az FSZK 2017-es pályázat lezárásra került. A pályázat során nem csak munkaközvetítéssel foglalkoztunk, hanem a munka testi és lelki egészségre gyakorolt hatását is vizsgáltuk.

Csak pszichést ne küldjenek ...

Csak pszichést ne küldjenek !!! Az abcúg-on megjelent cikkben Kóródi Edit a Napra Forgó Nonprofit Kft. szakmai igazgatója nyilatkozik. A megváltozott munkaképességűek közel harmada szenved valamilyen mentális betegségben. Senki sem tudja milyen jogai vannak...

Cukormentes és finom

A PharmaOnline oldalán megjelent egy cikk a Smart Sweetie termékeiről melynek hátterében a Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. áll.

„Nekünk bejött!” - sikeres atipikus foglalkozatás

A „Nekünk bejött!” projekt célja az, hogy ösztönözze a munkáltatókat a megváltozott munkaképességű, fogyatékossággal élő munkavállalók foglalkoztatására.

A jövőnk a tét

Idén a „Magyar Fenntarthatósági Csúcs” konferencia fókuszában az esélyegyenlőtlenség globális és magyarországi problémája állt, ahol Aranyosi Imre, a Napra-Forgó Közhasznú Kft. ügyvezetője is a felkért előadók között szerepelt.

2017. szeptemberében új tevékenységgel bővült a Napra Forgó.

Smart Sweetie márkanév alatt cukormentes édességek gyártását kezdtük el. A műhelyben olyan finomságok készülnek, amelyeket cukorbetegeket is következmények nélkül fogyaszthatnak, és az alapanyagainak köszönhetően az ízekben sem kell megalkudni.

A Scola projektünk záró rendezvényére szeptember 18-án és 19-én került sor, Budapesten és Érden

A Scola projektünk záró rendezvényére szeptember 18-án és 19-én került sor, Budapesten és Érden. A partnerintézmények képviselői a Magyar Földrajzi Múzeumba, a Napra Forgó irodájába, valamint a Kós szakképző iskolába is ellátogattak.

Valódi segítség fiatal pályakezdőknek

Valódi segítség fiatal pályakezdőknek címmel jelent meg cikk programunkról a Hr portálon

SCOLA nemzetközi találkozó

A SCOLA partnerség a 5. nemzetközi találkozóját 2017. április 24-25-én tartottuk Amersfoortban, a holland partner szervezésében.

Rajtvonal a hídon - program fiataloknak

Különböző okból támogatást igénylő 16-29 év közötti fiataloknak nyújtunk elhelyezkedést elősegítő szolgáltatásokat a munka világába való sikeres belépésük érdekében.


Hírarchívum

© 2019 Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Navigáció