Egy 2015.decemberében készült németországi felmérés szerint a cégek több mint 50%-ának nincs stratégiája a digitális átalakulás kezelésre.

A hirtelenjövő pénzügyi sokkhatások elkerülése érdekében, érdemes költséghatékony módon készülni a változásokra, hogy Ön is azon döntéshozók közé tartozzon, akik bölcs előrelátással készülnek a küszöbön álló változásokra.dokumentumok tömege

Dokumentum archiválás szolgáltatásunkkal, arra kínálunk Önnek megoldást, hogy

 • nagy tömegű (számosságú) papíralapú dokumentumot elektronikus fájlformátumba digitalizáljuk, (TIFF, PDF) szükség esetén leselejtezzük;
 • az így keletkezett e-dokumentumhoz hozzárendeljük azokat a keresési szempontokat (szükség szerint akárhány darabot), amelyek segítségével pillanatok alatt 100%-os biztonsággal visszakereshető az archivált dokumentum;
 • adathordozón átadjuk Önnek a digitalizált anyagot, amit olvasóprogram segítségével böngészhet a továbbiakban.

Miért jó ez Önnek?

 • hosszas keresgélés helyett pillanatok alatt elérhetővé válnak a szükséges dokumentumok;
 • irodájában, lakásában helyet takarít meg, hasznos tereket szabadít fel;
 • az irathalmok kiktatásával lehetősége lesz kisebb, ezáltal olcsóbb fenntartású irodába költözni;
 • az információ nem tűnik el és nem fenyet az a veszély sem, hogy rossz helyen tárolja;
 • a digitális kor vívmányainak alkalmazásával
 • munkafolyamatait jelentősen lerövidítheti, ezáltal időt és pénzt takarít meg;
 • saját valamint ügyfelei mobil munkavégzését könnyíti meg;
 • ha Önnek ebből piaci előnye származik és szolgáltatásai lépést tartanak az egyébként is elkerülhetetlen digitális átalakulással, miért maradna ki ebből?

A digitális átalakulás: jó vagy rossz hír?

Attól függ kinek. Az üzleti élet törvényszerűsége, hogy ennek a folyamatnak lesznek győztesei és vesztesei, annak függvényében, hogy a cégek milyen gyorsan tudnak reagálni a fejlődés kihívásaira.

A téma szakértői arra hívják fel a figyelmet, hogy a villámgyors tempóban zajló digitális átalakulás jelentős változásokat fog kikényszeríteni számos iparágban.

 • a munkavégzés,
 • az ügyfelekkel történő kommunikáció módjában.
 • új szolgáltatásokat és
 • új modelleket hoz az üzleti élet számára.  Pl. üzletépítés, üzletszerzés terén.

A cégeknek egyre nagyobb adatmennyiséggel kell dolgozniuk. Aki gyorsabb az adatfeldolgozás terén, az időt és pénzt (pl. bérköltséget – de ez csak egy a sok közül)  takarít meg.

A digitális átalakulás már most stabilnak hitt piacokat rendez át (Lsd.Airbnp hálózat sikere), és kikerülhetetlen hatással van az állammal, hatóságokkal történő kommunikáció terén. A kérdés mindannyiunkat érint!

megoldjuk az archiválasi problémátMiért éppen Napra Forgó?

  Az archiválás hasznos, azonban időigényes feladat. Költséghatékony módon kínálunk cégére szabott megoldást.

· Kollégáink elkötelezettek, az átlagnál nagyobb monotónia tűréssel végzik munkájukat. A pontosság a szolgáltatás alappillére, hogy megfelelő minőségben tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni.

 Árajánlatunkhoz elengedhetetlen a megrendelő igényeinek komplex felmérése, helyszíni megtekintése.

 A folyamat lépései:

 1. Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából a toth.attila@napra-forgo.hu email címen.
 2. Helyszíni szemle keretében megtekintjük az archiválandó mennyiséget és leegyeztetjük az indexálásra vonatkozó elképzeléseket; (Indexálás alatt a visszakeresés szempontjainak logikai struktúráját értjük.)
 3. Árajánlatot adunk. (Javasoljuk, hogy próbaarchiválás  keretében győződjön meg a szolgáltatás input és output oldaláról.)
 4. Elkészítjük a próbaarchiválást.
 5. Igény szerint Megrendelőnktől elhozzuk az archiválandó dokumentumokat.
 6. A4 illetve annál kisebb nagyságú, papíralapú dokumentumait a Megrendelő igényei szerint előkészítjük és rendszerezzük;
 7. Digitalizáljuk az Ön által meghatározott képfájl formátumba;
 8. Indexáljuk, azaz a dokumentumokhoz rendeljük a Megrendelő segítségével definiált visszakeresést biztosító adatokat;
 9. Kimentjük adathordozóra adatait, amelyeket képolvasóval ellátva átadunk Önnek;
 10. A folyamatba manuális kontrollépést is beépítettünk, melynek keretében munkatársaink személyesen is ellenőrzik az archiválás eredményét és szükség esetén elvégzik a korrekciókat;
 11. A folyamat végén kérése szerint a papíralapú dokumentumokat megsemmisítjük vagy visszaszolgáltatjuk Önnek személyes (saját céges) tárolás céljából.

Szolgáltatásunk oly módon is elérhető, hogy Ön elektronikus (pl. pdf) formátumban adja át dokumentumait, amit az előbb ismertetett módon indexálunk.

© 2019 Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Navigáció